Tilmelding til Gamingugen 2024 er åben!

20-06-2024

I år afholdes Gamingugen 4.-10. november med aktiviteter for børn, unge og voksne. Der er nu åbent for tilmelding for organisationer, som vil afholde gaming-aktiviteter.

Gamingugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet nye gaming-oplevelser. Arbejder du for en organisation, som er interesseret i at lave aktiviteter i Gamingugen, kan du nu tilmelde dig.

Hvad er Gamingugen?

Institutioner og foreninger som biblioteker, kulturhuse, e-sportsforeninger, skoler og andre interessenter i hele Danmark inviteres hvert år til at afholde aktiviteter med fokus på gaming. Det kan for eksempel være engagerende workshops, sjove konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring digitale spil. I år kan man være med 4.-10. november.

På Medierådets hjemmeside kan man finde information til organisationer, som er interesseret i at arrangere aktiviteter, og information om, hvor man kan finde et lokalt arrangement.

Tilmelding

Tilmeld jeres bibliotek, kulturhus, e-sportsforening eller andet på Medierådets hjemmeside.  

Har du spørgsmål eller ideer til Gamingugen? Så kan du kontakte Julie Hee Darger fra Medierådets sekretariat på jhgd@slks.dk

Mere nyt fra Medierådet for Børn og Unge