Gaming

Gamingugen

Gamingugen sætter fokus på gaming, leg, samvær og kreativitet. Kom til spændende, sjove eller lærerige aktiviteter den 4.-10. november 2024.

Hvad er Gamingugen?

Størstedelen af danske børn og unge gamer, og det gør de, fordi det både er underholdende, lærerigt og socialt samvær. Gamingugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet nye oplevelser med gaming.

Det kan fx være lærerige workshops, medrivende konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring digitale spil.

Institutioner og foreninger som biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger, skoler og andre interessenter i hele Danmark inviteres hvert år til at afholde aktiviteter med fokus på gaming.

Her på siden findes der både information til dig, der arbejder i en kulturorganisation og som er interesseret i at arrangere aktiviteter i Gamingugen, og til dig, der gerne vil deltage i et lokalt arrangement.

I 2024 finder Gamingugen sted 4.-10. november.

Tilmeld dig Gamingugen 2024

For at tilmelde din organisation til Gamingugen 2024 skal du sende en mail til Medierådets sekretariat på medieraadsinfo@slks.dk.

I mailen skal følgende information være med:

  • Navn på organisation og kontaktinfo på den ansvarlige.
  • Kort beskrivelse af aktiviteten.
  • Tidspunkt og lokation for aktiviteten.
  • Link til organisationens hjemmeside eller den konkrete aktivitet.
  • Når man tilmelder sig, giver man automatisk samtykke til, at Medierådet må oplyse om aktiviteten i programmet for Gamingugen.

Der er åbent for tilmelding, helt indtil Gamingugen starter den 4. november.

Nyt om Gaming